Appartement met dakterras

Het appartement bestaat uit een slaapkamer, woonkamer met bedbank en eetkamer tafel. Op de overloop bevindt zich een ingebouwde muurkast geschikt voor het ophangen van kleiding Vanuit de overloop is de toegang tot het zeer ruime dakterras met uitzicht op het fort St.Pieter en de St.Pietersberg. De overloop biedt ook toegang tot de keuken, die is uitgerust met een tweepits gasfornuis, een koelkast, een waterkoker en een koffieautomaat, en tot de badkamer met douche, toilet en vaste wastafel. De totale oppervlakte is 80m2.


Kamer 12, Het appartement is gelegen op de 2e verdieping van de dependance aan een rustige eenrichtingsweg (LET WEL: er is geen lift!). Het appartement beschikt over een twin bed (2 x 90 x 2m) en een bedbank (90 x 2m) welke geschikt is voor 1 volwassene of kind.

Onze service

  • Wij bieden in beide huizen gratis WIFI aan. Daarnaast zijn alle kamers voorzien van een datapoort voor internettoegang via de kabel.
  • Gratis koffie en thee van Maison Blanche dael is verkrijgbaar bij de koffiecorner in de hal van de dependance en in de keuken van het hoofdgebouw.
  • Uw speciale verzoeken (b.v. een voorkeur voor een 2p bed, dieetwensen, een kamer op de begane grond,  een fles wijn of bloemetje op de kamer) horen wij graag. Wij zullen (indien mogelijk) deze wensen graag vervullen. 

Onze voorwaarden

  • Als U via deze veilige, officiele website boekt dan garanderen wij U de beste prijs.
  • Wij hanteren een strikt niet-roken beleid in ons hotel.
  • Bij een verblijf van 1 overnachting in het weekend of een drukke periode wordt er een toeslag berekend van € 10,00 per kamer.

Andere kamers

Budget kamer met douche
Budget kamer met douche
Show more
Standaard kamer met douche
Standaard kamer met douche
Show more
Comfort kamer met douche
Comfort kamer met douche
Show more
Comfort Kamer met bad
Comfort Kamer met bad
Show more
Studio
Studio
Show more