Comfort Kamer met bad

Onze comfort kamers zijn onze grootste kamers met een oppervlakte van ongeveer 20m2. Elke kamer heeft zijn eigen charme en interieur en is voorzien van een eigen badkamer met bad, tv en een boxspring bed.

Kamer 2 is gelegen op de 1e verdieping van het hoofdgebouw aan de straatzijde. De kamer beschikt over een twin bed (2 x 90 x 2m).

Kamer 3 is gelegen op de 1e verdieping van het hoofdgebouw aan de straatzijde en heeft een klein balkonnetje. De kamer beschikt over een twin bed (2 x 90 x 2m).

Onze service

  • Wij bieden in beide huizen gratis WIFI aan. Daarnaast zijn alle kamers voorzien van een datapoort voor internettoegang via de kabel.
  • Gratis koffie en thee van Maison Blanche dael is verkrijgbaar bij de koffiecorner in de halvan de dependance en in de keuken van het hoofdgebouw.
  • Uw speciale verzoeken (b.v. een voorkeur voor een 2p bed, dieetwensen, een kamer op de begane grond,  een fles wijn of bloemetje op de kamer) horen wij graag. Wij zullen (indien mogelijk) deze wensen graag vervullen. 

Onze voorwaarden

  • Als U via deze veilige, officiele website boekt dan garanderen wij U de beste prijs.
  • Wij hanteren een strikt niet-roken beleid in ons hotel.
  • Bij een verblijf van 1 overnachting in het weekend of een drukke periode wordt er een toeslag berekend van € 10,00 per kamer.

 

Andere kamers

Budget kamer met douche
Budget kamer met douche
Show more
Standaard kamer met douche
Standaard kamer met douche
Show more
Comfort kamer met douche
Comfort kamer met douche
Show more
Studio
Studio
Show more
Appartement met dakterras
Appartement met dakterras
Show more