Comfort kamer met douche

Onze comfort kamers zijn onze grootste kamers met een oppervlakte van ongeveer 17m2. Elke kamer heeft zijn eigen charme en interieur en is voorzien van een eigen badkamer met douche, tv en een boxspringbed.

Kamer 5 is gelegen op de 2e verdieping van het hoofdgebouw aan de straatzijde. De kamer beschikt over een twin bed (2 x 90 x 2m).

Kamer 6 is gelegen op de 2e verdieping van het hoofdgebouw aan de straatzijde. De kamer beschikt over een twin bed (2 x 90 x 2m).

Kamer 9 is gelegen op de 1e verdieping aan de voorzijde van de pependance aan een rustige eenrichtingsweg. De kamer beschikt over een twin bed (2 x 90 x 2m).

Kamer 10 is gelegen op de 1e verdieping aan de voorzijde van de dependance aan een rustige eenrichtingsweg. De kamer beschikt over een twin bed (2 x 90 x 2m).

Onze service

  • Wij bieden in beide huizen gratis WIFI aan. Daarnaast zijn alle kamers voorzien van een datapoort voor internettoegang via de kabel.
  • Gratis koffie en thee van Maison Blanche dael is verkrijgbaar bij de koffiecorner in de hal van de dependance en in de keuken van het hoofdgebouw.
  • Uw speciale verzoeken (b.v. een voorkeur voor een 2p bed, dieetwensen, een kamer op de begane grond,  een fles wijn of bloemetje op de kamer) horen wij graag. Wij zullen (indien mogelijk) deze wensen graag vervullen.

Onze voorwaarden

  • Als U via deze veilige, officiele website boekt dan garanderen wij U de beste prijs.
  • Wij hanteren een strikt niet-roken beleid in ons hotel.
  • Bij een verblijf van 1 overnachting in het weekend of een drukke periode wordt er een toeslag berekend van € 10,00 per kamer.

 

 

Andere kamers

Budget kamer met douche
Budget kamer met douche
Show more
Standaard kamer met douche
Standaard kamer met douche
Show more
Comfort Kamer met bad
Comfort Kamer met bad
Show more
Studio
Studio
Show more
Appartement met dakterras
Appartement met dakterras
Show more