Standaard kamer met douche

Onze standaard kamers zijn ruim opgezet en hebben een oppervlakte van ca. 15m2. Elke kamer heeft zijn eigen charme en interieur en is voorzien van een eigen badkamer met douche,  tv en een boxspringbed.

Kamer 1 is gelegen aan de voorzijde van het hoofdgebouw op de begane grond, deze kamer heeft een twin bed (2 x 90 x 2m). Zeer geschikt voor mensen die moeite hebben met trappen lopen.

Kamer 4 is gelegen aan de achterzijde van het hoofdgebouw en heeft een balkonnetje en een 2p bed (1,60 x 2m). Deze kamer is wat kleiner (10m2) dan de andere standaard kamers.

Kamer 8 is gelegen aan de achterzijde van de dependance, kijkt uit op de binnentuinen en heeft een 2p bed (1,60 x 2m)

Onze service

  • Wij bieden in beide huizen gratis WIFI aan. Daarnaast zijn alle kamers voorzien van een datapoort voor internettoegang via de kabel.
  • Gratis koffie en thee van Maison Blanche dael is verkrijgbaar bij de koffiecorner in de halvan de dependance en in de keuken van het hoofdgebouw.
  • Uw speciale verzoeken (b.v. een voorkeur voor een 2p bed, dieetwensen, een kamer op de begane grond,  een fles wijn of bloemetje op de kamer) horen wij graag. Wij zullen (indien mogelijk) deze wensen graag vervullen. 

Onze voorwaarden

  • Als U via deze veilige, officiele website boekt dan garanderen wij U de beste prijs.
  • Wij hanteren een strikt niet-roken beleid in ons hotel.
  • Bij een verblijf van 1 overnachting in het weekend of een drukke periode wordt er een toeslag berekend van € 10,00 per kamer.

Andere kamers

Budget kamer met douche
Budget kamer met douche
Show more
Comfort kamer met douche
Comfort kamer met douche
Show more
Comfort Kamer met bad
Comfort Kamer met bad
Show more
Studio
Studio
Show more
Appartement met dakterras
Appartement met dakterras
Show more