Studio

De studio bestaat uit een kamer en suite, gescheiden door schuifdeuren met glas in lood ramen. In de voorkamer staat een grote eettafel met 4 stoelen, een flat-screen tv en een tweezitsbank die kan worden uitgeklapt tot een slaapbank. In de achterkamer bevindt zich een 2p boxspringbed en een keukentje. Vanuit deze ruimte heeft men toegang tot de badkamer voorzien van douche, wc en vaste wastafel. De keuken is uitgerust met een tweepits gasfornuis, een koelkast, magnetron een waterkoker en koffieautomaat. De totale oppervlakte is 37m2.

Kamer 11, De studio is gelegen op de begane grond van de dependance aan een rustige eenrichtingsweg. De studio beschikt over een twin bed (2 x 90 x 2m) en een bedbank (1,40 x 2m) welke geschikt is voor 2 kinderen of 1 volwassene.

 Onze service

  • Wij bieden in beide huizen gratis WIFI aan. Daarnaast zijn alle kamers voorzien van een datapoort voor internettoegang via de kabel.
  • Gratis koffie en thee van Maison Blanche dael is verkrijgbaar bij de koffiecorner in de halvan de dependance en in de keuken van het hoofdgebouw.
  • Uw speciale verzoeken (b.v. een voorkeur voor een 2p bed, dieetwensen, een kamer op de begane grond,  een fles wijn of bloemetje op de kamer) horen wij graag. Wij zullen (indien mogelijk) deze wensen graag vervullen. 

Onze voorwaarden

  • Als U via deze veilige, officiele website boekt dan garanderen wij U de beste prijs.
  • Wij hanteren een strikt niet-roken beleid in ons hotel.
  • Bij een verblijf van 1 overnachting in het weekend of een drukke periode wordt er een toeslag berekend van € 10,00 per kamer.

 

 

Andere kamers

Budget kamer met douche
Budget kamer met douche
Show more
Standaard kamer met douche
Standaard kamer met douche
Show more
Comfort kamer met douche
Comfort kamer met douche
Show more
Comfort Kamer met bad
Comfort Kamer met bad
Show more
Appartement met dakterras
Appartement met dakterras
Show more