Ontbijt 

Wij serveren het ontbijt tussen:

Week               07.30 - 10.00

Weekeinde      08.00 - 10.30

Ons ontbijt is zeer uitgebreid. Wij hebben zoveel mogelijk produkten van eigen bodem. Ons brood komt van Bakkerij van Weert en op zondag van Patisserie Lemmens, maar wij hebben ook een eigen huisbakker: mede-eigenaar Raymond die de heerlijkste broden en vlaaitjes voor u bakt. 

Wat u verder nog kunt verwachten: verse fruitsalade, scharrelvlees, ontbijtgranen, gedroogd fruit, melk, yoghurt, kwark en onze befaamde huisgemaakte jam. Er is keuze uit diverse dranken, zoals sapjes, maar ook chocomel, water en natuurlijk koffie en thee (van Maison Blanche Dael). Wij vragen u 's morgens naar uw wensen: "Wilt u een spiegeleitje met spek, een boeren omelet, of toch liever een gekookt eitje".

Zowel voor gasten als niet-hotelgasten

Het ontbijt kunt U reserveren tot 16u de dag voorafgaand. De prijs van een ontbijt is 12,50 euro pp.
Met een groep kunt U aan de grote tafel ontbijten in de ontbijtkamer, in de zomer serveren wij het ontbijt ook in ons knusse stadstuintje.

Lunch

Wij verzorgen ook lunches voor groepen (minimaal 10p); alleen op afspraak.

Bar-Restaurant Villeneuve

Waar in Maastricht kun je heerlijk op niveau dineren, in een ongedwongen gezellige ambiance met een goede prijs-kwaliteit verhouding? Bij Bar-Restaurant Villeneuve.
Bar-Restaurant Villeneuve is gelegen aan de voet van de St.pietersberg, op 1 minuut loopafstand van Hotel Pastis. U kunt hier 's avonds inchecken, een drankje nemen en natuurlijk heerlijk dineren.
De keuken is mediterraans. Kijk voor de kaart, prijzen en reserveren op de site van bar restaurant villeneuve. Onze gasten krijgen 10% korting op het à la carte aanbod op vertoon van hun sleutel.

Inchecken bij Bar-Restaurant Villeneuve is mogelijk tot 22h. 

Dineren

In de wijk St.pieter zijn nog 4 restaurants en 2 lunchzaken gelegen.