Bij ons ontvangt iedere gast een uitgebreid Maastricht Info Pakket. Deze kaarten en gidsjes zullen u helpen bij het ontdekken van de stad Maastricht en zijn mooie omgving.
Wij geven U ook graag tips over de beste restaurants, mooiste wandel- en fietsroutes, de gezelligste brocantemarktjes, evenementen en festivals.

Vanuit Hotel Pastis is zowel het stadscentrum als de natuur gemakkelijk te voet bereikbaar. U kunt ook een fiets meenemen en veilig stallen in onze ommuurde binnentuin. Voor de mensen die wat minder goed ter been zijn is de bushalte om de hoek.


Openbaar vervoer

De verbinding met het openbaar vervoer (buslijn 4) is op loopafstand. Deze bus brengt U naar het stadcentrum, het Centraal Station, het congrescentrum MECC en het Academisch ziekenhuis AZM.

Parkeren

Rondom het hotel zijn er voldoende parkeerplaatsen (parkeervakken). De kosten bedragen 6 euro per dag (24 uur), ook meerdaagse tickets zijn mogelijk. Kaartjes zijn te koop bij de ticketautomaat.
In deze parkeervakken hoeft U na 18.00 uur tot 8.00 uur niet te betalen, met uitzondering van donderdagen (koopavonden tot 21.00uur).